Sandlander Hungary | 2376 Hernád, Köztársaság út 98. | +36 29 574 760 | info@sandlander.com | sandlander.com
Tökéletesség a szenvedélyünk

Előre, veteránok!

Valljuk, hogy a restaurálás nem más, mint egy átélt időutazás. A Sandlander életében a korabeli mesterművek új életre keltése ma már a legszámottevőbb tevékenység, így az eddig elkészült Land Cruiserekből összeállított válogatást büszkén mutatjuk meg a szeptember 8. és 10. közötti Buschtaxi találkozón.

A magas színvonalon megújított veteránok iránt kimagasló a kereslet, legutóbbi, 4-es sorozatú Toyotánk restaurálását több tízezren kísérték figyelemmel közösségi oldalainkon. Ennek megfelelően a megrendelői kör is egyre nagyobb sugarúvá válik: ma már partnereink között tudhatunk észak- és nyugat-európai, izraeli és közel-keleti „műkedvelőket”, emellett egy magas presztízsű észak-amerikai cég is együttműködik manufaktúránkkal a továbbiakban.

A legendás idők legendás autói kézimunkával újulnak meg, ragaszkodva a gyári anyagok, alkatrészek és technológiák alkalmazásához. Azonban nélkülözhetetlen a kapacitásfejlesztés is, így immár három telephelyen állunk rendelkezésre. Hernádon az összetettebb feladatoké a főszerep, Ócsán speciálisan a 4-es sorozat lakatos és fényező munkáira szakosodtunk, Budapesten pedig a legkorszerűbb, minden követelménynek megfelelő fényezőüzem áll rendelkezésünkre.

Mindenkit szeretettel várunk a kezünk nyomát viselő modellek eddigi legnagyobb seregszemléjére a németországi Storndorfba, a világ legjelentősebb márkatalálkozójára.

visszahívást/kapcsolatfelvételt kérek