Sandlander Hungary | 2376 Hernád, Köztársaság út 98. | +36 29 574 760 | info@sandlander.com | sandlander.com
Tökéletesség a szenvedélyünk

Küldetésünk

ÉRTÉKMENTÉS

Szenvedélyünk a Land Cruiser, hiszünk benne, mert az értékben, az értékállóságban hiszünk. Mert harminc éve használjuk és hű társunk. Manufaktúránk nem ismer kompromisszumot az autók megújításában, megszállottan ragaszkodik a gyári anyagok, alkatrészek és technológiák alkalmazásához. A klasszikus fogásokon nevelkedett mestereink klienseink igényeinek messzemenőkig megfelelő, személyre szabott kézimunkával építik újjá a legendás idők legendás autóit – legyen szó karosszéria – vagy kárpitos feladatokról, vagy akár az eredeti felületkezelési technológiák alkalmazásáról. Egy veterán autó megújítása művészet, ami elhivatottságot, türelmet és a legmagasabb szintű hozzáértést kívánja, ezért minden esetben egyedi ajánlatot készítünk.

RESTAURÁLÁS

A restaurálás nem más, mint egy átélt időutazás. Egy út a több évtizedes technológiák, anyagok és alkatrészek felé, egy korabeli mestermű újragondolása, amelynek során csak gyári, eredeti alkatrészeket és felületkezelési anyagokat használunk. Munkánk kiállja a legszigorúbb nemzetközi minősítések próbáját, kompromisszummentes, amelybe nemcsak a több évtizedes tapasztalatunkat, hanem a szívünket is belerakjuk.
Partnereink között tudhatjuk Ausztrália, Új-Zéland, Japán és Észak-Amerika legnagyobb gyári alkatrész forgalmazóit éppúgy, mint az egy-egy munkafolyamat elvégzésére szakosodott tradicionális európai manufaktúrát.

FELÚJÍTÁS

Tevékenységünk eredménye egy új élet kezdete, egy kondícióját visszanyert hű társ, amely partnerünk lehet a világ felfedezésében éppúgy, mint munkánk során a hétköznapokban. A megrendelőink igényeinek megfelelő munkafolyamatok során kompromisszumot nem tűrő minőségben fiatalodnak meg a klasszikus Toyoták, amelyek aztán újabb hosszú évtizedekig szolgálják tulajdonosaikat.

visszahívást/kapcsolatfelvételt kérek