Sandlander Hungary | 2376 Hernád, Köztársaság út 98. | +36 29 574 760 | info@sandlander.com | sandlander.com
Tökéletesség a szenvedélyünk

Utazások

Vannak olyan helyek amelyek szinte megközelíthetetlenek, mert messze esnek az összes kitaposott ösvénytől.
A "szinte" azonban ebben az esetben kecsegtető kiindulópont, hiszen ez csak azokat tántorítja el, akik nem hisznek önmagukban és az elsőre talán kissé szélsőségesnek ható kihívások létjogosultságában. Vannak helyek és emberek amelyek azonban magukban hordoznak valamit. Valamit, ami már kiveszőfélben van a nagyvárosok hömpölygő forgatagából, amely nem érhető tetten a szállodák hamisan csalogató, csillogó, "plasztik luxusában" és a kitaposott turistaútvonalak harsány tömegében.

Egy érzés, egy parányi hangulatfoszlány, egy kimaradó lélegzetvétel, amelyet a költők tolla és a festők ecsete is csak megközelíteni képes. Megismételhetetlen, keserédes de mégis csodálatos létkalandunk egyetlen titka. Egy pillanat, amiért érdemes élni. Egy mozzanat, amire érdemes őszinte, érintetlen gyermeki ártatlansággal rácsodálkozni. Egy emlékmorzsa, amelyre kérlelhetetlenül közelítő öregkorunk "hintaszék börtönében" is mosolyogva emlékezünk majd.
A lemenő nap fényjátékéban fürdő dűnére a végtelenbe hullámzó homoktenger közepén Egy huncutul bujkáló mosolyra egy bennszülött szemében, vagy a tenger andalító morajlására a parton. A hullámok dallamára, akik még akkor is a parti sziklák kötelességtudó szobrászai lesznek, amikor mi már messze járunk...

Mi mindent feltétel biztosítunk ahhoz, hogy eljuthass ezekre a helyekre, a többi azonban rajtad múlik mert ne feledd...
az út bármikor elfogyhat, de a kaland végtelen!

További Információ: info@sandlander.com

visszahívást/kapcsolatfelvételt kérek