Sandlander Hungary | 2376 Hernád, Köztársaság út 98. | +36 29 574 760 | info@sandlander.com | sandlander.com
Tökéletesség a szenvedélyünk

Eredeti megoldások, vadiúj testben

A Land Cruiser tartóssága, a V8-as motor ereje és az új autó érintetlensége vegyül ebben a VDJ76-os limitált modellben, amely már a Sandlander bázisán várja első (és egyetlen?) tulajdonosát.
A 2018-as, grafitszürke terepjáró kemény, mint az elődei, ugyanakkor szenzitív, ha biztonsági és technológiai fejlesztésekről van szó.
A Japánban gyártott különleges Toyota a 200-as sorozat legendás V8-as motorját örökölte, így sem lóerőnek, sem nyomatéknak nincs híján: előbbiből 215-öt, utóbbiból 450-et kínál.
A könnyűfém keréktárcsákon gördülő autó első lökhárítójába Denso csörlőt és ködfényszórókat építettek a gyárban, a modellt snorkellel, tetőcsomagtartóval és sárvédő szélesítéssel látták el.
A kényelmi szempontokra figyelemmel megnövelt kapacitású hűtő-fűtő berendezést és klímát kapott a terepjáró, amely központi záras, ablakai elektronikusan mozgathatók, CD-s rádiója pedig az USB-t is kezeli.
A biztonságról légzsákok, blokkolás- és kitörésgátló, elektromos fékerőelosztó és fékrásegítő, továbbá a hegymeneti elindulás támogató elektronika gondoskodik.
A vadiúj Land Cruiser nettó 49 ezer 800 eurótól vihető, további részletek az info@sandlander.com címen vagy a +36 20 480 2095-ös telefonszámon.

visszahívást/kapcsolatfelvételt kérek