Sandlander Hungary | 2376 Hernád, Köztársaság út 98. | +36 29 574 760 | info@sandlander.com | sandlander.com
Tökéletesség a szenvedélyünk

Riverside Baja: minden hibátlan!

Jók a pályák, jó a hangulat, jók a járgányok és hát a versenyzők is – dióhéjban így lehetne összefoglalni a Riverside Baja második napját, amit Somfai Mátyás az élen zárt, mögötte pedig Horváth Laller szerezte meg a második helyet.

„Nagyon jó volt, főleg az első szelektívet élveztem és új dimenziókat fedeztem fel a navigációban is azzal, hogy átállítottam a méterszámlálómat. Most sokkal jobb az eszköz, jobban átlátom, mikor meddig húzhatom a gázt és ennek köszönhetően perceket javultam a korábbi időmhöz képest. A ralis rövid pálya egyszerűen szenzációs volt, a murván el lehetett engedni a motort. Az egyetlen apró hibás döntésem az volt, hogy napvédős üveget hagytam a szemüvegemben, ami a sötét erdőben kevésbé volt szerencsés, de hát ez legyen a legnagyobb baj, összességében lebegek a föld felett” – mesélte az UNIQA Sandlander Team motorosa.

Horváth Lallert egyébként több helyen meglepetés várta a pálya szélén. „Az egyik szakasz végénél egy kis csoport azonos pólóba öltözött embert láttam, csak közelebbről fedeztem fel, hogy az én logómat viselik. De találkoztam más szimpatizánsokkal is, akik nagyon feldobtak, ez biztosan jól hat majd a holnapi versenyzésemre is” – fejtette ki.

Elégedetten szállt le a quadról Somfai Mátyás is. „Szépen, hiba nélkül végigmentem. A végén a karburátorommal volt egy kis gond, kinyomta az üzemanyagot, de már ezt is megcsináltuk a szervizben. A pontosan tudtam követni az itinert, leszámítva a ralisokkal közös, széles utat, ahol voltak benne pontatlanságok. Fizikailag is jó formában érzem magam, várom a folytatást!” – mondta a sandlanderes versenyző.

A sárvári verseny utolsó napján nyolc nagyon rövid szelektív lesz, ezek összességében kevesebb, mint 80 kilométert tesznek ki. Etapokkal együtt viszont több, mint 300 kilométer vár a rengeteg külföldi versenyzőt felvonultató mezőnyre.

A Sandlander stratégiai partnere az UNIQA, off road kiegészítőinket az Outback Import biztosítja, kiemelt médiapartnerünk a Class FM és a 4x4 MAGAZIN.

visszahívást/kapcsolatfelvételt kérek