Sandlander Hungary | 2376 Hernád, Köztársaság út 98. | +36 29 574 760 | info@sandlander.com | sandlander.com
Tökéletesség a szenvedélyünk

Küldetésünk

ÉRTÉKEINK

Azt valljuk, hogy három évtizedes tapasztalatunk és rendkívül fegyelmezett működésünk minőséghez és valódi eredményekhez vezet. Tudásunk az általunk megtett több százezer off-track kilométerből fakad, így mind autót, mind kiegészítőt, mind úti célt korábbi utazásaink vagy versenyzői jártasságunk alapján választunk. Minden mozdulatunk a megrendelőről szól, akárcsak egy a munkáját fegyelmezetten, határidőre, megbízhatóan végző úri szabónak.
Hivatásunk nem az autóról szól, munkánk eredményeképpen sokkal inkább egy eszközt szeretnénk adni ahhoz, hogy az élményeket, tapasztalatokat mások is megéljék.
 

ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK

Olyan – akár 20-30 évig is – megbízható munkatársakat kínálunk professzionális felhasználók számára, amelyek szakítanak a mai, urbanizált világhoz igazodó autógyártás paradigmáival.

Legyen szó vadászatról, expedíciós utazásról vagy az úttalan utakhoz kötődő munkavégzésről, a világ első számú keményvonalas terepjárója a Land Cruiser J7-es szériája. Ez a sorozat masszivitása és egyszerű megoldásai miatt méltó örököse a fél évszázados múltra visszatekintő ősöknek.

A Toyota Land Cruiser J200-as sorozata pedig azért került be a kínálatunkban, mert a minőség, a luxus, a kényelem és a megbízhatóság szinonimája. Ebből a modellből a kiváló terepképességgel rendelkező munkaautótól a prémium felszereltségig a teljes palettát kínáljuk. A minőségi autókat úgy választjuk ki, mintha saját magunknak tennénk, ugyanakkor rugalmasan figyelembe vesszük klienseink igényeit, legyen szó extrákról, finanszírozásról, vagy éppen logisztikai kérdésekről.
 

AUTÓÁTÉPÍTÉS

Hozzuk ki belőle a legtöbbet! Felfedező utazásokhoz, természethez kötődő hobbihoz, mostoha munkakörülményekhez átépített autóinknak egy fontos közös vonásuk van: 30 évnyi felhasználói tapasztalatunkat tesszük bele.
A terepjárók amellett, hogy beteljesítik a személyes kívánalmakat, új értelmet adnak a vezetés élményének: ezek az autók ugyanis nem veszítenek terepjáró képességükből az átalakítás során, a gondosan összeválogatott kiegészítők éppen a megbízhatóságot, minden körülmények közötti mobilitást és az élettartamot növelik. Mindeközben akár teljes értékű életteret kínálnak a civilizációtól távol.
 

4X4 MAGAZIN

Szenvedélyünk a 4x4! Több évtizedes jártasságunkat felhasználva bízunk abban, hogy exkluzív, friss és informatív tartalmat tudunk adni a természet-közeli szabadidős életmód szerelmeseinek.
A 20 éves 4x4 Magazin mindmáig meg tudta őrizni piacvezető, monopol helyzetét a hazai lapkiadásban, egy olyan piaci környezetben, ahol több tucat „autoizmussal” foglalkozó lap verseng az olvasókért. A 4x4 Magazin hírportálja mára az élbolyban van az online szaklapok sorában.
 

FELFEDEZŐ UTAZÁSOK

Újradefiniáljuk a szabadidőt – ez a Sandlander világa. Utazásaink olyan rejtett földrészek felé vezetnek, ahol a mai rohanó világunkban is tetten érhetők az elveszettnek hitt emberi és természeti, valamint a több ezer éves kulturális értékek. Ezeken a helyeken újra találkozhatunk saját értékeinkkel, kitartásunkkal, s mindezt a 4x4 kínálta szabadsággal és tapasztalatunk adta biztonsággal tehetjük.

Útjainkra életformaként tekintünk, amelyből tapasztalataink jelentős része fakad, s ezt a megszerzett tudást hasznosítjuk minden területen, egyebek mellett az autóértékesítésben és az autóépítésben is.
 

AUTÓSPORT

A hazai tereprali születése – az 1990-es évek eleje – óta jelen vagyunk a sportágban. Már az első dakaros szereplésünkön – 2002-ben – életre szóló kötődés alakult ki bennünk a maratoni terepralihoz, a kíméletlen műfajhoz, amely rengeteg elszántságot, fegyelmezettséget és alázatot követelt meg azért, hogy a sportág nemzetközi élvonalába küzdjük fel magunkat.
Csapatunkhoz fűződik minden idők legjobb magyar autós és kamionos Dakar-szereplése, a honi autósportmezőny első világkupa pontjai és a legjobb éves összetett helyezése. Az autósportot rendkívüli módon tiszteljük és csak tiszta szívvel, komolyan űzzük.
Eddigi legnagyobb sikereink

visszahívást/kapcsolatfelvételt kérek