Sandlander Hungary | 2376 Hernád, Köztársaság út 98. | +36 29 574 760 | info@sandlander.com | sandlander.com
Tökéletesség a szenvedélyünk

rólunk írták

2016. október 12. Nimród
Támasztéknak sem rossz

Világszerte egyformán vélekednek, ha az igazi terepjárókat rangsorolják: az első három helyen a G Mercedest, a land Rover Defendert és a Toyota Land Cruiser HZJ-t említik.

2016. augusztus 02. Vezess.hu
Így néz ki egy vámon lefoglalt autó

Ha van keveset futott, megkímélt 10 éves autó, akkor ez az, a maga 113 kilométerével. Pár különleges Toyota Land Cruiser modellt bemutattunk már, az illegális határátlépőre vadászó katonai változattól a jó karban lévő 37 évesen át a gyönyörűen rendbe hozott, szinte újszerű 1982-es példányig.

2016. Július 26. Buschtaxi
Restauration: BJ70 by Sandlander

Laszlo Pocsik aus dem ungarischen Hernád kann man ohne Übertreibung als Land-Cruiser-Freak bezeichnen, und besonders am Herzen liegen ihm die Serien 60 und 70. Zusammen mit seinem Team von „Sandlander“ kümmert er sich – unter anderem – um die Restauration klassischer Land Cruiser. Und das mit einer wunderbaren Detailverliebtheit: Die Land Cruiser 60, die Sandlander auf dem Buschtaxi-Treffen und der Messe in Bad Kissingen ausgestellt hatten, waren wirklich gute Arbeit und haben so manchem unbedarften Besucher die Frage entlockt, ob das ein Neufahrzeug sei.

2016. június 19., Blikk
Magyar autó a párizsi kiállítás sztárja

Párizs — Megerősítették a francia főváros védelmét.
A labdarúgó-Európa- bajnokság alatt Párizs ad otthont a világ egyik legnagyobb hadiipari kiállításának, amelynek egyetlen magyar szereplője a Dakar-ralit többször teljesítő Sandlander és a Pro Patria Electronics. A csapat egy speciális, mindent látó és halló Toyota Land Cruiserrel vesz részt az eseményen.

2016. június 14., 4x4 Magazin
A sandlanderesek tudják, hogyan kell életet menteni

Egészségügyi oktatáson vettek részt a Sandlander munkatársai. A többek között a Dakar-ralit számtalanszor megjáró és teljesítő szakemberek is teljes körű képzést kaptak, hogy például mit kell tenni, ha valakinek hirtelen megáll a szíve, miként lehet újraéleszteni a bajba jutottat, de azt is megtanulták, mi a teendő, ha savmarás vagy égés történik.

2016. május 10., 4x4 Magazin
Magyar klasszikusok Bad Kissingenben

Ha május, akkor irány Európa legnagyobb offroad kiállítása, az Abenteuer Allrad. A több mint 50 ezer látogatót vonzó expón nemzetközileg elismert módon restaurált ereklyéket mutat be a Sandlander, ezúttal önálló standon.

2016. május 28., 4x4 Magazin
Bad Kissingen: elismerik a magyarokat

Az öreg kontinens legnagyobb off road kiállításának két magyar szereplője van. A rendkívül jó minőségű homokvasakat gyártó László Szilárd mellett az összkerekes veteránautókkal megjelenő, a Nyugat-Európában is maximálisan elismert Sandlander szintén ott van a németországi Bad Kissingenben.

2016. május 26., 4x4 Magazin
Bad Kissingen-i majális: sufniutazók

Az egész kiállítás meghatározó vonala az utazás, a kempingezés. A németeknél óriási hagyománya van a lakóautós kirándulásoknak, s ahogy egyre inkább urbanizálódik a világ, úgy nő a népszerűsége a hosszabb "kicsapongásoknak". Egyre több az olyan jármű, amely akár a kontinensek átszelésére is alkalmas.

2016. február 28., 4x4 Magazin
Irány a mesebeli Afrika

Idén immáron tíz esztendeje, hogy a Sandlander a csodálatos, egyben különleges Észak-Afrikában, azon belül is, Marokkóban túrákat szervez. Akik velünk tartottak az elmúlt egy évtizedben, már megtapasztalhatták az érintetlen természet, valamint a nagyvárosoktól távol eső népek kultúrájának varázsát.

2016. február 15., 4x4 Magazin
Land Cruiser J7: örökség újrakovácsolva!

Itt a nagy alkalom: legendás terepjárót vásárolhat Magyarországon! A Dakar-ralikon edződött Sandlandernél a Toyota Land Cruiser J7-es sorozatának 30. évfordulójára készült, limitált, természetesen összkerekes modellje Európában nagy ritkaságnak számít, hiszen nagyon kevés került az öreg kontinensre. Viszont a cég hernádi bázisán most megvásárolható!

2015. augusztus 30., Vezess
50 éves, mégis járnál vele

Használt autó: Land Rover 88 Series II 1965
Ilyen, amikor nem ciki, ha fiatalon egy 1965-össel jársz. Sőt, meg is néznek vele.

2015. június 23., Blikk
Magyarok fejlesztik a határvadász szuperdzsipet

Hernád–Röszke — Csak az elmúlt hét végén 1477 határsértőt fogtak el a rendőrök a Csongrád megyei határszakaszon, és bár hamarosan indulhat a sok vitát kiváltó kerítés építése is, a legtöbb szakember szerint önmagában ez nem állíthatja meg az elszánt migránsokat. Itt jön képbe egy másik magyar megoldás a határvédelemre.

2015. február 15., Vezess
Aktív élet nyugdíj után: Mercedes G

Használt autó teszt: Mercedes-Benz 290 GD
Kevesen mondhatják el magukról, hogy a korkedvezményes nyugdíj után már csak vadászgatással töltik az idejüket. Ilyen ez a G Merci is.

2015. január 24., Vezess
Egy húszast letagadhatna: Land Cruiser FJ62

Használt autó teszt: Toyota Land Cruiser FJ62 1986
Gondolná valaki, hogy egy közel 30 éves munkagép is lehet jó befektetés? Pedig az!

2014. december 8., 4x4 Magazin
Toyota Land Cruiser VDJ200 D4D Utcai autó Dakarra alakítva

Irány a Dakar-rali! A Sandlander hernádi műhelyében már hetek óta a januári, dél-amerikai terepraliversenyre készül mindenki. Alapos, és rendkívül időigényes munka után egy utcai modellből megépült Sebestyén Sándor kocsija, amellyel a pilóta újra nekivág a világ leghosszabb és legnehezebb viadalának.

2014. november 30., 4x4 Magazin
Ungvári Miklós

Nemcsak a tatamin, a földutakon, négy keréken is otthon érzi magát Ungvári Miklós. A 2012-es londoni olimpián a 62 kilogrammosok mezőnyében ezüstérmet szerző 33 éves ceglédi cselgáncsozó a Toyota RAV4-re esküszik. Még 2006-ban tette le a voksát mellette, s annyira meg volt elégedve, hogy az ötkarikás játékokon elért sikere után 2013-ben újított, a család egyik "nagyfiúját", a 150 lóerős 2,2 literes D-4D- t vásárolta meg.

2014. október 17., Vezess
Új autó helyett öreg Land Cruisert?

Vezettük: Toyota Land Cruiser J40 1979
Mi kell ahhoz, hogy valaki új Octavia helyett inkább egy 35 éves japán terepjárót válasszon magának?
Szerelem első látásra.

2013. december 23., Autószektor
Adakoztak a Dakarosok egy kórháznak és két idősek otthonának

Több mint 8 millió forint értékben vitt játékokat és egyéb adományokat a januári Dakaron induló magyar csapat egy budapesti gyermekkórháznak és két idősek otthonának.

2013. december 23., Blikk
Vérüket adták a magyar dakarosok

Budapest — „Az elmúlt tizenkét év Dakarjai sok egyéb mellett alázatra tanítottak minket, no meg arra, hogy segíts azokon, akik bajba kerülnek. És nem csak azért, mert nem tudhatod, hogy mikor lesz neked szükséged mások jóindulatára" – a januári dél-amerikai terepraliversenyen induló Sandlander csapatfőnöke, Pócsik László (44) „vezette fel" így az Országos Vérellátó Szolgálatnál (OVSZ) tett látogatást. Ugyanis még a nagy sivatagi kaland előtt a szerelők is a vérüket adták.

2013. december 17., Blikk
Ajándékoztak a dakarosok

Budapest – Versenyautón érkezett ajándék a Madarász utcai gyermekkórházba.
A Dakar-ralira készülő Sandlander-csapat tagjai meglepték a kis betegeket, többek között a quaddal induló Somfai Mátyás (33) és a világ legnehezebb tereprali-versenyét idén már teljesítő Sebestyén Sándor (41) 4 millió forint értékben vitt játékokat.

2012. május 30., Blikk
Segélycsomagokkal robognak

Túrkeve ‒ Sérült gyerekek is kipróbálhatják, milyen érzés az úttalan utakon száguldani.
A Pető Intézet lakói közül jó néhányan részt vehetnek a Magyar Kalandrally Bajnokság különböző futamain, így felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak.

2011. március 11., Blikk
Jótékony versenyzők

Nem mindegy, hogy hány kilót nyom a győztes csapat és autója
BUDAPEST ‒ A kalandralis, ahol tud, segít – ez a jelmondata a túrkevei futammal (március 25–27.) kezdődő magyar kalandrali-bajnokság szervezőinek, résztvevőinek. A mezőny tagjai rászorulók, például természeti, ipari eredetű katasztrófa sújtotta településeken lakók gondjain próbálnak majd enyhíteni. A tervek szerint a győztes csapat tagjait járművestül lemérik a célban, s ahány kilogrammot mutat a szerkezet, akár annyi élelmiszert, palackozott vizet, homokzsákot, gyerekjátékot, ruhákat juttatnak el a támogatókon keresztül a bajbajutottaknak, attól függően, éppen mire van szükség.

2011. február 16., Dakar Motor
ROMÁNIAI TÚRA 2011 – SANDLANDER EXPEDÍCIÓK

Romániában, február 17. és 20. között indul a Sandlander expedíciók szezonja! Az idei első „élményhétvége” Erdély festői környezetében kerül megrendezésre.

2010. január 12., Vezess
Szépségkirálynők a porban

Bamakóig, Touaregben
Ritkán látni szépségkirálynőket, kezükben gyalogsági ásóra emlékeztető lapáttal. A Bamakóra készülő Serdült Orsolya és Budai Zsuzsanna esetében ez mégsem meglepő, az már inkább, hogy az ő cuccaiknak nem jutott hely az Afrikára felkészített autóban.

visszahívást/kapcsolatfelvételt kérek